Osaaja -koulutukset 2016

LINKEDIN TYÖNHAUN APUVÄLINEENÄ VALMENNUS

Tiedätkö, miten hyödyntää Linkedin -yhteisöpalvelua työnhaussa?

Työmarkkinat ovat jatkuvan muutoksen kourissa ja tämä edellyttää työntekijöiltä monenlaisten taitojen ylläpitoa ja päivittämistä. Osaatko tuoda osaamisesi esiin myös verkossa, jos työnhaku tulee ajankohtaiseksi?  

Linkedin työnhaun välineenä -koulutuksessa käydään läpi, miten yhteisöpalvelua voi hyödyntää piilotyöpaikkojen etsimisessä ja työnhaussa. Lisäksi perehdytään siihen, miten rakennetaan hyvä profiili ja verkosto ja miten näitä voi hyödyntää omassa työssä.

Kouluttajana MB Elämäntaidon valmentaja – Life Coach Sonja Vainio, ValmennusVainio Oy. Sonja Vainio on työskennellyt liike-elämän palveluksessa mm. vajaa kymmenen vuotta rekrytointikonsulttina ja usean vuoden myyntipäällikkönä. www.valmennusvainio.com

Aika: Keskiviikko 30.11.2016 klo 17.00 (kahvitarjoilu klo 16.45 alkaen), koulutus kestää n. 2,5-3 h.
Paikka: Liiketalouden Liiton toimisto, Kuortaneenkatu 13, 2 krs, 00520 Helsinki
Hinta: Liiton jäsenet 10 €, ei-jäsenet 30 €

Kurssille ilmoittautuminen keskiviikkoon 25.11.2016 mennessä sähköpostitse: liitto(at)liiketaloudenliitto.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomasta poisjäännistä tai samana päivänä tehdystä peruutuksesta laskutamme kurssimaksun.

Koulutus laskutetaan jälkikäteen osallistujilta, käteismaksuja ei oteta vastaan. Sonja Vainion vetämät valmennukset ovat saaneet paljon hyvää palautetta, joten mukaan kannattaa ehdottomasti tulla! Paikkoja on rajoitetusti, joten oma paikka kannattaa varata nopeasti.