Ammattina yrittäjä -tapahtuma Bottalla

DigiMaMa ry järjestää Ammattina yrittäjä -tapahtuman Bottalla 21.11.2016 klo 17.30-20.00. Tilaisuus on suunniteltu yrittäjälle, jolla on pää täynnä mahtavia yritysideoita. Tai sille, joka kaipaa kehittelyä tai sparrausta. Tai jota kiinnostaa yrittäjyys, mutta ei ole vielä keksinyt sitä "oikeaa" tapaa lähteä liikkeelle.

Illassa keskustellaan, millaisia yrittäjävalmiuksia tulisi käytännössä olla, mitä on asiakashankinta, myynti ja kuinka osaamista voi tai tulisi yrittäjänä kehittää, jotta toiminta toiminta olisi kannattavaa. Infon jälkeen voit varata ajan henkilökohtaiseen neuvontaan, jossa käymme läpi käytännön asioita esim. koulutuksesta tai yrittäjän turvasta.

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen 17.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteella jaana.villanen(at)prorigin.fi